Over Carrera

 
 


Wij zijn Steffie den Hartog en Martijn de Vries, de oprichters van Carrera Recruitment BV.
Carrera staat voor carrière in het Spaans. Dat is onze core business: het werken aan een mooie carrière met onze kandidaten bij onze klanten.


SteffieenMartijn3
                           steffie


(directie Carrera Recruitment)
Onze ambitie is om de juiste mensen bij de juiste organisaties onder te brengen. Dat is namelijk een win-win situatie voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Daar worden wij gelukkig van!
Eigenlijk hebben wij al het mooiste beroep van de wereld maar dat gunnen wij onze kandidaten ook. Daarom doen we ons uiterste best om een goede combinatie te vinden tussen sollicitanten en het bedrijf waar zij zich thuis voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. En in 90% van de gevallen lukt ons dat! Meestal in vaste functies maar tijdelijke banen zijn ook mogelijk.
 
Dat doen wij samen met een team van consultants die net zo enthousiast en gemotiveerd zijn als wij. Bovendien hebben ze ook inhoudelijke kennis van de vier sectoren waarin wij bemiddelen: technici, kantoorpersoneel, logistieke medewerkers en engineering. Want klantgericht denken kan alleen met kennis van hun zaken. Onze consultants zijn stuk voor stuk professionele gesprekspartners aan tafel bij onze klanten. Ze spreken de taal van de sector. Wel zo makkelijk want dat is een voorwaarde voor het werven van de juiste mensen. We werken op no cure, no pay basis. Het risico ligt dus bij ons want met een success rate van 90% maken wij ons daar geen zorgen om.
 
Wij bieden maatwerk voor ieder wervingsproces en kunnen inspelen op verschillende vraagstukken. Dit kan variëren van (loopbaan)advisering, opstellen van functiebeschrijvingen tot het invullen van complexe vacatures.
 
Bent u nog niet zeker van een kandidaat? Een kosteloze proefplaatsing kan precies dat zetje zijn dat nodig is om een beslissing te nemen. Wij hebben er goede ervaringen mee en beide partijen weten beter waar ze aan toe zijn.
 
Kandidaten krijgen na indiening van hun CV een reactie met een eerste beoordeling van de mogelijkheden bij ons. Onze bereikbaarheid beperkt zich niet tot kantoortijden dus wij werken zonodig ook in de avonduren gewoon door. Want dat verstaan wij onder klantgericht werken!

 

 
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer